Samenwerking Jeugd Deelname Fonds Alphen a/d Rijn

Wij geloven dat ieder kind de kans moet krijgen om mee te kunnen doen. Waar hij/zij woont, onafhankelijk of hij/zij de financiële middelen heeft of niet, met of zonder ervaring. Iedereen moet kunnen meedoen!

Ieder kind telt mee!

Logo JDF

Het Jeugd Deelname Fonds is een stichting in Alphen aan den Rijn die vindt dat alle kinderen aan sport- en cultuuractiviteiten moeten kunnen deelnemen. Helaas is in veel gezinnen door allerlei omstandigheden te weinig geld beschikbaar om dit mogelijk te maken. 

Daarom zorgen zij ervoor dat zoveel mogelijk kinderen die dit willen lid kunnen worden van een club, vereniging of cultuurinstelling.

Het Jeugd Deelname Fonds Alphen a/d Rijn maakt het mogelijk voor kinderen uit minima gezinnen om workshops en cursussen te volgen bij Creative Fashion Academy.

Het fonds vergoedt deze lessen, waarmee kinderen hun creativiteit en talenten kunnen ontwikkelen bij Creative Fashion Academy.

Een aanvraag kan ingediend worden door een juffrouw of meester op een school, de medewerker van het Serviceplein van de gemeente Alphen a/d Rijn, Participe, Tomindebuurt, bij de wijkcontactpersoon of bij de Buurtcoach van Alphen aan den Rijn.

Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde blogs
Er zijn niet meer posts...
Het is meer dan alleen een workshop

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst.

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

51%