WORKSHOP EN CURSUS IN PIJNACKER-ZUID

 • Prijs introductie workshop: €15,00
 • Er is plek voor maximaal 10 kinderen.
 • Bij minimaal 8 kinderen gaat de workshop door.
 • Aanmelden kan t/m 22 februari.
 • Prijs 12-weekse cursus: €297,00
 • Er is plek voor maximaal 10 kinderen.
 • Bij minimaal 8 kinderen gaat de workshop door.
 • Aanmelden kan tot 6 maart.
 • Dag: donderdag

 • Data: 16, 23, 30 mrt, 6, 13, 20 apr, 11, 25 mei, 1, 8, 15, 22 juni

 • Adres: Floralaan 102, Pijnacker-Zuid
 
Zowel de workshop als de 12-weekse cursus worden mede mogelijk gemaakt door Wijkvereniging Pijnacker-Zuid. VOL=VOL

Cursussen:

UPCYCLE ATELIER

UPCYCLE ATELIER

Er is zo veel dat we kunnen doen met kleding die we niet meer dragen. Van een spijkerbroek een tas maken en van een t-shirt een gymtas? Dat kan allemaal! Deze cursus is niet alleen maar leuk, maar ook goed voor o.a. de ontwikkeling van de verbeeldingskracht en creativiteit. Aan het einde van de cursus heb je een collectie van verschillende unieke ontwerpen die we op de fotoshootdag voor je vastleggen voor je eigen portfolio.

SEWING STUDIO

SEWING STUDIO

Altijd al je eigen rok, broek of jurk naaien willen naaien? Dat is cool! Maar hoe doe je dat? Wat heb je allemaal nodig? En vooral hoe ga je veilig om met een naaimachine? Dit leer je allemaal tijdens deze cursus. In elke les leer je een (nieuwe) basis naaitechniek en daarna ga je hiermee oefenen met de lesopdracht. We sluiten de cursus af met een gave modeshow/fotoshoot waar iedereen zijn/haar collectie kan presenteren.

BAGCYCLE

BAGCYCLE

Leuke unieke handgemaakte tassen maken van 'pre-loved' kleding? Dat is precies wat je gaat maken tijdens deze cursus. Je leert de bijzondere details van kledingstukken herkennen en daarmee nieuwe ontwerpen van maken. Deze cursus is voor de échte tassen liefhebbers. We starten met basiskennis, ontwerpen en naaien deze tassen. Met je collectie boek van tekeningen en foto's rond je deze cursus af.

Dit kan je verwachten

Voor alle kinderen (10 – 14 jaar) die na schooltijd kleding en mode accessoires willen leren maken, zijn er unieke cursussen en workshops voor beginners.

Tijdens een reeks lessen leren ze waardevolle vaardigheden en technieken, waarmee ze hun ideeën om kunnen zetten in mooie unieke kledingstukken en modeaccessoires. Ze maken o.a. tassen, rokken en knuffels. Ook krijgen zij de ruimte om hun eigen ideeën te realiseren.

De workshop duurt 2 uurtjes. Materialen, naaigerei en stoffen zijn inbegrepen. Wij zorgen voor voldoende naaimachines. Daarnaast krijg je na de workshop de digitale tutorial zodat je het product thuis ook weer kan maken.
 
Limonade & lekkers staan klaar!

Zij waren je voor

Ben je klaar voor een geweldige ervaring? 

Het is meer dan alleen een workshop

Het is dé plek waar inspiratie, creativiteit en eigenheid samenkomen!

Alle voordelen op een rij

Een Creative Fashion On Tour Workshop is niet zomaar een workshop het is dé plek waar inspiratie, creativiteit en eigenheid samenkomen!

20220810 124000
5

Dit is wat je krijgt

BASIS NAAITECHINIEKEN

Je hebt toegang tot de gratis cursus: "Hoe werkt een naaimachine"

LEER

elke maand een nieuw techniek die je kan gebruiken bij je volgende project.

STAP VOOR STAP

Simpele haalbare stapjes voor zowel beginners als gevorderden

KIJK

mee in de instructie handouts tijdens de workshop zodat je op je eigen tempo kan werken.

EEN NAAIMACHINE

Je maakt gebruik van een van onze naaimachines

LEER

binnen één workshop met vertrouwen te naaien op één van onze naaimachines.

MATERIALEN

Alle benodigde (naai)materialen zijn beschikbaar

GEBRUIK

verschillende materialen en stoffen.

LEKKERS

Een lekker drankje en wat lekkers maakt de gezelligheid compleet

GENIET

van limonade en iets lekkers tijdens de workshop.

INSTRUCTIE VIDEO'S

Online video cursus waar je thuis stap voor stap het project zelf kan doen

BEKIJK

de duidelijke video's in je eigen tijd.

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag aan ons? Mogelijk is het antwoord hier te vinden.

Elke naai- en upcycle workshop leer je nieuwe technieken en ga je naar huis met een uniek kledingstuk of accessoire. 

Voor iedereen die iets unieks wil hebben, wilt leren hoe die het moet maken, geïnspireerd wilt worden en geniet van het maken van unieke dingen. 

Er zijn workshops en cursussen voor kinderen tussen 10 en 14 jaar.

Wij komen graag naar jullie toe. Kijk op de website of er een workshop bij jou in de buurt is. Zo niet laat ons weten dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om een introductie workshop te organiseren bij een buurthuis, klaslokaal of zaal bij jou in de buurt. 

Ja en nee. De voorbeelden zijn ter inspiratie. Tijdens de workshop ga je oefenen met een aantal technieken, maar omdat er verschillende materialen ter beschikking zijn maakt iedere deelnemer iets unieks. 

Bij de workshops en lessen van Creative Fashion Academy zijn naaimachines, scharen, garen, etc beschikbaar. Ook de benodigde stoffen en fournituren zijn inclusief.

Mocht je toch je eigen materialen meenemen dan mag dat. We overleggen even of alles geschikt is voor het desbetreffende project.

Er zijn verschillende manieren om mee te doen aan een workshop van Creative Fashion Academy:

(Introductie) workshop: 15,-

12-weekse Cursus: 297,- 

8-weekse Cursus: 197,-

Deze zijn inclusief (naai)materialen, stoffen, fournituren, instructie lessen en iets lekkers te drinken en eten. 

Door de unieke samenwerkingen biedt Creative Fashion Academy diverse kortingsmogelijkheden. De vergoeding hangt af van de afspraken met de samenwerkende partners. Bij sommige locaties kunnen de workshops en cursussen zelfs gratis zijn! 

Op sommige locaties, waar we maandelijkse workshops geven, is het mogelijk om een pakket te aan te schaffen. Door de unieke samenwerkingen biedt Creative Fashion Zo is het mogelijk om een strippenkaart van 5x te kopen voor 65,- ipv 75,-. Heb je vragen neem dan contact met ons op: connect@creativefashionacademy.com

Jazeker! De kaartjes zijn te gebruiken bij een andere workshop op de zelfde lokatie of een andere. Stuur een mail naar connect@creativefashionacademy.com als je wilt ruilen.

Hoewel wij het ook leuk vinden om even op vakantie te gaan vinden wij het geweldig om elke zomervakantie een week op kamp te zijn. In 2022 organiseerden wij een 4-daagse Kids Fashion Camp in Eindhoven.  Abonneer op onze nieuwsbrief of houdt onze social media pagina’s in de gaten om te weten in welke stad de Kids Fashion Camp in 2023 plaats zal vinden. creativefashionacademy.com/contact/

Veiligheid nemen we zeer serieus. Hoewel ongelukken zelden voorkomen vinden wij het belangrijk dat iedereen weet hoe de naaimachine werkt, wat we wel en niet doen ermee. Zo houden we ons aan de voorzorgsmaatregelen.

Wij vragen iedere deelnemer om deze goed door te nemen vóór de workshop. Daarnaast ontvangt iedereen toegang tot onze cursus: ”Hoe werkt een naaimachine”.

Verder blijft het een eigen verantwoordelijkheid en risico van de deelnemers.

De Creative Fashion workshops en cursussen gaan door bij 8 deelnemers.  Bij minder aanmeldingen nemen we contact op met degene die zich hebben aangemeld. Samen kijken we naar een oplossing.

Het is meer dan alleen een workshop

Reserveer je spot voor een creatieve en leuke ervaring!